Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem založením pravicový volič. Ale určitě nebudu volit stranu, která byť jen náznakem obhajuje Rusko. Osetie, Abcházie, Podněstří, Krym, východní Ukrajina, letecké provokace v Pobaltí, rétorika o tom, že rozpad východního bloku byla největší geopolitická katastrofa jsou mi velkým varováním.

3 1
možnosti

J46a15r92a 72R67a69n74k

10. 1. 2017 3:24

Zda se, ze autor slavil s KGB, Putinem a cela DUMA se topila v sektu na oslavach vitezstvi Donalda:

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/09/president-putin-celebrates-a-donald-trump-win---what-does-it-mea/

0 0
možnosti

ODS by si měla vybrat, jestli bude prozápadní stranou, jako dosud, anebo si bude hrát na pravicový SPOZ. O to už se snaží pan Robejšek, takže doporučuju, abyste se i s Klausem jr. a dalšími proruskými exoty ve straně odebral dělat stafáž k Realistům. Pokud tedy není úkolem tohoto křídla ve straně úmyslně poškozovat volební výsledky. Strana totiž vysílá nejasné signály a působí to, že nemá jasné ideové směřování. Oslava militantního autoritáře z KGB je zcela něco jiného, než z ODS dosud (a to včetně VK seniora v čele) zaznívalo...

4 2
možnosti

Pane Horáčku, je mi vcelku jedno, co mi doporučujete. Hodlám zůstat členem konzervativní euroskeptické strany, kterou založil Václav Klaus. Jestli vám tolik záleží na „světlých zítřcích“, tak jděte dávat rady nějaké „nadějné proevropské síle“ typu TOP 0,9 a přestaňte naříkat nad mým členstvím v ODS. Netuším, kde je v mém článku „oslava militantního autoritáře z KGB“...

4 4
možnosti

J54a69n 57R74á39ž

8. 1. 2017 15:17

Když poslouchám na jedné straně, že díky USA jsme v bezpečí proti expanzi Ruska a na druhé straně, z týchž zdrojů slyším, že Rusko zařídilo jen pár heckery, že v USA byl zvolen pruský prezident, tak si říkám, že Putin k ovládnutí světa nepotřebuje jaderné zbraně, ale stačí mu pár heckerů.

Nebo, a to je asi bližší pravdě, ti co nám vráží klíny do hlavy hloupými informacemi o ruských hrozbách, je parta naprostých idiotů.

7 3
možnosti

Tvrdí to Trumpovy zpravodajské úřady. Buď lžou a může je rovnou rozpustit, anebo by se měl Trump podle zjištění zařídit ve svém politickém rozhodování.

3 3
možnosti

Skvěle popsáno, Vám karma ! R^

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS