Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Zaujal me jeden vas poztreh z francouzske revoluce, kde konzervativci uprednostnovali prirozeny postup. Osobne vidim znacny podil dnesnich problemu v nasem "neprirozenem", umelem state. Ten byl revolucne, jednostranne a bez ohledu na jine zalozen v r1918 a dnes uz tedy zijeme v jeho nekolikate variante. Stat je nastaveny prapodivne a zaroven i tak, aby se uspech a nas potencial v zadnem pripade nedostavil. Proto jsme prozatim predurceni k evropskemu podprumeru, jak to dnesni cisla vykazuji a nebude to lepsi dokud neprijde bud nas Donik Trump, ktery se statem poradne zatrepe nebo tedy nejaka dalsi revoluce. Vzdyt jeste 16. listopadu 1989 drtiva vetsina statu verila, ze komuniste budou u nas vladnout na vzdy a jak dopadli. Neco se stat musi, at to prijde z nejakych neocekavanych krizi nebo samo o sobe, ale dnesni stav statu a spolecnosti je neprijatelny!

0 0
možnosti
VD

Vážený pane, jako intelektuál asi znáte zákon příčiny a následku, který neplatí jen ve fyzice, ale i ve společnosti. Jeví se mně, že jste bohužel nastoupil na loď, která jde ke dnu, do kytek. A na tuto cestu se vydala sama svým přičiněním, nikdo jiný se na tom nepodílel, je to jen a jen její zásluha. Mimo jiné, podrazila a zklamala takto možná milióny našich lidí, kteří do ni vložili svou důvěru.

Sloh máte pěkný, líbivý. Jen nesmíte zapomínat na to, že lidé mají také paměť.

Jste zjevně mladý a perspektivní. Zvažte, zda takto neztrácíte zbytečně čas mlácením prázdné slámy, ze které už žádného zrna zjevně nedostanete.

1 1
možnosti
IS

Slámu jste vymlátil právě Vy. A to ukázkově.

1 0
možnosti
AM

Brexit ještě nezačal a Trump zatím dělá jednu vylomeninu za druhou......................... a nebyla to náhodou ta vaše ODS, kdo rozprodal tuto zemi do cizích rukou?

2 3
možnosti
Foto

Váš režim již svoji úlohu dohrál, smiřte se s tím

0 5
možnosti
TT

To je sice napsaný moc pěkně, s tím souhlasím, ale správný postup k ptákům je: zakroutit krkem, oškubat, strčit do pece, zavřít dveře.

0 2
možnosti
LB

Ano,doba se mění,bohužel pozdě.Doba temna nastane do 5 let.U nás tak 8 roků.

Ještě je možnost zavést systém Izrael ale na to EU nemá koule.

0 0
možnosti
PS

A proto jsem se rozhodl volit Realisty .

0 0
možnosti
JL

Je zajimave, ze strana Realistu neni jeste sestavena a uz ma jednoho volice. Vyborne.

0 0
možnosti
JL

Pane Jadrny, vase uvaha o svete (demokratickem) je z meho pohledu uspokojiva. Jen snad bych nenazyval zmeny na kontrarevoluci. I Brexiyt a zvoleni Trumpa prezidentem neni kontrarevolucni. Je to vyvoj udalosti v obou zemi, ktere znaji hrdost byt cleny uskupeni nazyvanym 'uskupeni narodnim'.

Ceska republika od roku 1993 jeste nenasla ten spravny vztah (politicky) k uzemi ktere se kdysi nazyvalo 'Kralovstvi ceske'. Politicka reprezentace v tech uplynulich 23 letech, neumela ani definovat spravne vlastenectvi. Dalsi rozbor neni na miste, potrebovalo by to vice casu. Jen chci vam podotknou jistou vec co se tyka NASICH pristich voleb. Revoluce se konat nebude. Pujdeme k urnam s listkem, ktery urci 'ideologii' na dalsi ctyri roky. Protoze momentalne zde neni sila, ktera nam dava jinou alternativu. I vase strana je stranou zakriknutou. Historii vasi strany vytvareli jedinci, kteri tu svoji ideologii premenovali na penize. Blaho statu a vlastenectvi ve svem programu nemeli.

Vam osobne doporucuji, pro vasi ideologickou vychovu, se zabivat historii statu, kde je podle dnesnich meritek nejlepsi organizace demokracie. Studujte je s prihlednutim k moznostem vyuzit dobrych casti tech organizaci v obmene organizace CR. Protoze bez zmeny dnesni organizace vedeni CR nebude ta vase revoluce uskutecnena.

0 0
možnosti
Foto

Přiznání, že po dvaceti letech máme zase prodělat novou kontrarevoluci, nevzbuzuje příliš velkou důvěru v její zdárný průběh, protože její životnost lze odhadnout tak v nejlepším případě na dva roky.

1 3
možnosti
Foto

A kdo by nám zase přijel ordinovat obrněnou moudrost?

2 0
možnosti
JL

Na studenta historie moc emocí a emotivních hodnocení - více věcnosti, jinak v politice by to byla výhoda.

0 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik