Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a45r24a 23R23a82n41k

9. 8. 2016 2:09

Nic z toho, pouhy psychopat:-(

Trump slams McCain for being 'captured' in Vietnam; other ...

https://www.washingtonpost.com/.../trump-slams-mccain-for-being-captured-in-vietna...

In 24 Hours, Donald Trump Insulted A Four-Star General And A War ...

http://www.politicususa.com/.../24-hours-trump-insulted-four-star-general-war-heros-family

0 1
možnosti
Foto

Trump je kapitola sama pro sebe, již nemá smysl komentovat. Zaujal měl ale obdiv k Tedu Cruzovi, jenž si podává ruce s knězi, přejícími smrt homosexuálům, je popěračem změn klimatu, zastáncem kontroverzního ropovodu, ultrakonzervativcem, podporovatelem kobercových náletů, je proti zvýšení minimálního platu a proti zdravotní reformě. Každý den by ale začínal pokorně na kolenou, a tak se jim autor může inspirovat.

1 0
možnosti

Ale jo, já jsem taky pro Trumpa. Konec konců jeho případné showmanské excesy si už republikáni nějak pohlídají a ošetří.

Nicméně, daleko raději bych byl, kdyby se nějaký takový charismatický "Trump" zjevil i na naší pravicové politické scéně. Zatím, bohužel, z bláta pod okap, Fiala je sice snad solidnější než dříve Nečas, ale pořád příliš velký měkota, který navíc podléhá destrukčnímu vlivu TOP 09. Tady by měla ODS pořádně zabrat...

2 0
možnosti
Foto

Já Trumpovi moc nevěřím, ale Hillary nevěřím vůbec.

A teď si, čerte, vyber...

1 0
možnosti

Evropská levice volit v USA naštěstí nebude. Jinak jste to řekl celkem jasně a vybral by jste si Trampa.R^ Dnes je již zbytečné hledat třetí cesty.:-)

2 1
možnosti

Že někdo pochází z Texasu, je známkou zdravého rozumu ;-D V tom případě máte fakt smůlu, že jste se narodil jinde.

Druhá věc je, podívat se na Trumpa nejen pohledem jak mluví a slibuje, ale co reálně dokázal. Dokázal se narodit bohatému otci a zdědit obrovský majetek, který ani pořádně nedokázal spravovat. Dnes je hodnocen jako jeden z nejhorších podnikatelů.

A pak se zamyslete nad řešeními, které nabízí a zcela upřímně řekněte, které nebude těžce kontraproduktivní, které vůbec uskuteční, a které je naprostý nesmysl.

1 0
možnosti

J70a44n 38S56o97u22č35e76k

3. 8. 2016 14:33

Díky za tento článek. V současné mediální záplavě všeho negativního na Trumpa kydaného, je vzácným jevem. Clintonovou osobně pobažuji za falešnou kariéristku, která pro funkci udělá všechno. Ale v podstatě, ať si Američané zvolí toho nebo tu, je mně to jedno, bude to jen a jen jejich rozhodnutí.

1 1
možnosti

J62a64n 50S71e45m83i53k

3. 8. 2016 12:30

"Slova, která jsou mým životním mottem a jejichž autorem je bývalý prezident USA Ronald Reagan - symbol mimořádně úspěšné pravicové politiky postavené na zdravém selském rozumu"

Mily zajemce o historii- docetl jste se treba ze Reaganova "mimoradne uspesna pravicova hospodarska politika" a rust v 80. letech byl do znacne miry zpusoben klasickou keynesianskou fiskalni stimulaci prostrednictvim liti penez do ekonomiky skrz rozpoctove deficity (diky snizeni dani a zvyseni vydaju statu-hlavne na obranu)?

Nic nebyva tak jednoduche jak si clovek po absorbci vedomosti ktere poskytuje gymnazium mysli;-D

Reagana take uznavam, ale oznacit jeho ekonomickou politiku za "ciste praviciovou" je opravdu nekonecne zjednoduseni reality;-)

2 0
možnosti

Donald Trump není změna, ale je pevnou součástí establishmentu, volby nic nezmění je to jen divadlo pro lidi, pokud by něco změnily, už dávno by je zakázali :-)

1 0
možnosti

J23a81n 39P93a45v93e41l

3. 8. 2016 11:24

Trump je klasický populista. Těží z toho, že pojmenuje problémy lépe než zaběhlí politici, říká věci na plnou hubu a souzní s davem. To je hodně lidem sympatické a musím přiznat, že se mi to také líbí. Ale stejně jako každý populista nemá řešení. Ok, plácá nějaká řešení, ale ta jsou z velké části z toho či onoho důvodu neproveditelná

7 3
možnosti

Jen ať nálepkují chasa levičácká. Zloději potřebují slovní slepence, jako je například "veřejné blaho" a ovce žerou toto trní, jak pominuté. Vám karmaR^

5 1
možnosti

"Jen ať nálepkují CHASA LEVIČÁCKÁ" ;-D Všichni nálepkovači jsou si rovni, ale někteří jsou si rovnější... :-)

4 0
možnosti

Donald Trump doposud nenabídl absolutně nic. Kromě toho že tlachá.... ale chápu že vám je to velmi blízké. Je stejný jako politici z ODS. (abych jim nekřivdil, u nás jsou to politici ze všech stran)

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS