Diskuse

Krev pro Brusel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ze vsech clanku se vytratili prvotni informace, ktere poskytli ociti svedkove. A to ty, ze vrah se mel s nekym uz drahnou chvili hadat dost hlasite kvuli brexitu, a Jo Cox se do hadky nahodou vlozila, nacez se vrahem stal zahradnik.

Ne, zeby to neco vysvetlovalo, mozna spise naopak. Vyvstava tedy otazka, proc byl ozbrojen, navic nelegalne, pokud slo o nahodu pri hadce?

0 0
možnosti
JK

J48a62n 40K76o47v24á96ř

17. 6. 2016 14:37

Vy jste neskutečné hovado. Je mi z vás zle.

0 0
možnosti
JK

J97a31n 74K65o46v71á43ř

17. 6. 2016 14:38

A to říkám jako zastánce brexitu a ideálně czexitu.

0 0
možnosti
Foto

Jděte do háje s podobnými fantasmagoriemi. Rv

Měli bychom si spíše povšimnout, jak podobné referendum dokáže polarizovat společnost. Potom se mohou najít psychicky labilnější jedinci, kteří nebudou váhat sáhnout i k násilí. Britští politici si to zřejmě uvědomili, a proto se rozhodli ukončit kampaně před referendem, aby se nálady ve společnosti více nehrotily.

0/0

doporučit

17.6.2016 9:21

1 0
možnosti
RB

Fantasmagoriemi? Vy tedy přesně znáte motiv útočníka? Nebo víte dokonce o tom, kdo ho organizoval?

0 0
možnosti
TM

Další blázen. Ach jo.

1 1
možnosti
JB

J59a83n 91B89a65r64t77o58ň

16. 6. 2016 21:25

Vražda poslankyně za Labour Party není v britských médiích spojována s tím, že byla pro Remain. Dnes a zítra byla kampaň k referendu přerušena na výraz soucitu se zavražděnou poslankyní. A Caesar nebyl demokrat- jak jste na to přišel?

0 0
možnosti
LJ

Ono ani nejde o to, s jakým postojem je spojována Jo Coxová, jako spíše o ten kontrast, který tam tedy údajně je - vrah byl pro vystoupení, ona pro setrvání. Takhle to teď bude pojímáno a poslouží to jako součást kampaně na poslední chvíli. Dnes o tom již bylo řečeno a napsáno více než dost.

Caesar měl značit výraznou postavu vzdálenější historie s podobným osudem, jaký měli ostatní jmenovaní. Možná, že v jeho době bych se nebál označit ho za demokrata (jako mladý byl odpůrcem Sullovy diktatury a příznivcem reforem bratří Gracchů, „diktátorem“ byl krátce).

4 0
možnosti
RK

Nejste trošku demagog?

Prej: "ve dnech, kdy všechny průzkumy a ankety dávají výrazný náskok tzv. Brexitu"

Tím konkrétně myslíte dny 13-15/6, kdy byl rozdíl pro Brexit 3-7%?

Podívejte se, jak to vypadalo třeba 15-22/5....

To, že hlasování bude maximálně vyrovnané je jasné už alespoň půl roku... a když 6 průzkumů po sobě vypadá na Brexit, tak pro Vás je to už výrazný náskok....

Chápu, že je Vaším přáním, aby UK vystoupilo, ale Váš článek je jen směšná propaganda, která se snaží ospravedlnit případný neúspěch v "Brexitu".

1 3
možnosti
LJ

Právě s ohledem na dlouhodobou vyrovnanost už v tomhle případě 3-7% ve 14 průzkumech považuji za výrazný náskok. A nevím, proč bych měl psát směšnou propagandu, či na koho by měla cílit. Pokud mě zrak neklame, píši na český server, nikoliv na britský.

1 0
možnosti
KC

Věřím, že Evropa se z marazmu, do kterého byla zavedena multikulturalisty neomarxisty dostane. Němci už mají svoji Alternativu a ozývají se další hlasy pro vytvoření celoevropského hnutí, které by vrátilo Evropu zpátky do přirozeného života a k rozvoji. Momentální garnitura špiček EU nemá Evropanům nic, než zahubení islámem a bezkrevný život, nabídnout. Proti takové budoucnosti se ozývá čím dál víc hlasů. My musíme tomuto procesu pomoci tím, že při volbách do politických funkcí budeme dobře přemýšlet, kdo je pro staré, likvidační pořádky a kdo pracuje pro budoucnost a změnu.

7 0
možnosti
JL

Pane Chrastina. Je smutne, ze si sam neuvedomujete souvislost mezi nasim 'marazmem' v unii a uplne stejnym v CR. Vas vykrik: " My musíme tomuto procesu pomoci tím, že při volbách do politických funkcí budeme dobře přemýšlet" je usmevny. Jiz proto, ze vase volba vyjadruje jen ideologicky smer a ne osoby, ktere vas zamer dokazi uskutecnit. Proto vam preji mnoho uspechu v hledani tech, 'kteri budou pracovat pro budoucnost a zmenu' podle vas.

0 0
možnosti
MR

M98i96l49a28n 19R32a43d78e80k

16. 6. 2016 20:27

nemam rad konspiracni teorie ale tohle nejak primo laka.

7 0
možnosti
Foto

Pokud se budou sčítat hlasy stejným způsobem jak ve Skotsku, pak je násilí zbytečné.

https://www.youtube.com/watch?v=kUR-HgAtwtg

1 0
možnosti
PV

P66a96v20e59l 45V82é61b97r

16. 6. 2016 19:03

No, nezachránili ji. A, přestože jsem příznivcem Brexitu, tak takhle, soudruzi, takhle ne!

5 0
možnosti
MS

Souhlasím s vámi pane Vébr,ale jen v případě,že útočník bude prokazatelně s druhého tábora,což je v dnešní době informační války,ve které ani nevíme kdo je ten špatný,těžké.Důvěryhodná média ztratila svoji důvěryhodnost po silvestrovských útocích,takže i když bude policie znát motiv,budeme muset věřit médiím,že ho neupraví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik