Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Zemanovi, ještě jako premiérovi, hladce prošlo, že Rusku odpustil dluh ve výši mnoha miliard korun, který u nás mělo z minulosti. Já jsem to tehdy naopak nechápal a nechápu to dodnes.

0 0
možnosti
JR

J34a23r10a 26R76a21n20k

4. 6. 2016 16:57

Slusne napsane, karmaR^ Pan Zeman si jako jeden z mala svetovych prezidentu, kdyz nebudeme mit na mysli cvaldu z KLDR "znepratelil" mezinarodni media, vsechna se bavila video klipy od klenotu a "osobitou" i kdyz dost hrozne vyslovovanou anglictinou, letajicimi vejci a dalsimi eskapadami. Pochopitelne ta na Vychode mu zehnaji, ale diky sve jednostrannosti se v nich naucila tamnejsi inteligence cist mezi radky

1 0
možnosti
JL

Vazeny pane. Je velmi smutne, a to i parodiji, neznat zemepis CR. Podle vaseho "rezume" vidiim vas vasnivy pohled na zapad. To vas dnes neomlouva z neznalosti polozeni mest na Morave a Slezsku. Proto si dovolim vas upozornit, ze nejvychodnejsi vetsi mesto na vychode CR neni Frydek/Mistek, ale Jablunkov na severu a Tvrdonice na jihu. Ten vas karikaturni prezident to asi nevi take. On se tam jeste neukazal.

1 0
možnosti
LJ

Děkuji za upozornění, nicméně mi rozhodně nešlo o nejzápadnější a nejvýchodnější město, ale pouze o symbolické naznačení východní a západní části ČR. Dovolte, abych opravil i já vás. Vidíte u mě prý „vášnivý pohled na západ“... v čem? Doporučuji přečíst si mé starší blogy s tematikou Východ - Západ, USA - Rusko, kdy jsem jinými diskutujícími naopak označován za putinomilce, rusofila atd. Ano, Reagan je pro mě opravdu ikonou, Reaganova hospodářská a daňová politika, odvaha, lidskost a zdravý rozum - to, co dnes v USA rozhodně nenajdeme, protože se z nich stal kotel obamovských socialistických experimentů. Díky za pochopení ;-)

3 0
možnosti
JV

Prosim nestraste ,tu katastrofu jeste jednu periodu?To by byl konec teto republiky.

4 2
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik