Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Ježiši... kam se člověk podívá, tam jsou tuny článků a blogů otřepávající se znechucením nad buržoustem Babišem, všichni jsou najednou morálně zděšení, všichni ví, co je špatně, všichni chytří jak rádio...

A já se ptám: pokud byly dotace přiděleny neprávem, tak proč už tehdy anebo i dnes není hnát k odpovědnosti ten, kdo uvolnění těchto dotací schválil? Nebyl tehdy ministrem financí Kalousek? Ha? Jak to, že to tehdy uniklo jeho kontrolním orgánům? To se teprve po 8 letech probudil?

Jsem přesvědčena, že Babiš, který v roce 2008 v politice nebyl, neudělal nic jiného, než co tehdy dělalo tisíce jiných soukromých firem.

6 3
možnosti
DB

přesně......on přesně dodržel literu zákona...choval se tak jak mu zákony předepisovaly a tak jak mu to zákony dovolily...

4 4
možnosti

Vy si přejete infarkt pana Babiše, lékař Vodrážka Vám dává karmu - někde je chyba!

0 0
možnosti
DB

a ještě jednu maličkost....proč odpovídáte za autora.....??? on to nezvládá??? potřebuje oporu??? nebo jste autorem článku vy pod falešnou identitou?

0 0
možnosti
DB

proč si pane autore myslíte, že fanoušci jednoho z největších českých kapitalistů, jsou socialisté...nemáte tak trochu problém s pojmy?

0 3
možnosti
Foto

Kapitalista rozhodně není člověk závislý na dotacích a podporující neuvěřitelnou míru přerozdělování. Tolik k problému s pojmy.

5 1
možnosti
FS

Kdo je Babiš věděli všichni před volbami, jak přišel k majetku také. Nevím,proč by měli socani odvolávat Babiše ve druhé polovině volebního období a tím položit vládu. Snad proto, aby uvolnili korýtka ještě větším loupežníkům z řad TOP anebo ODS? Po vládě pana Kalouska spolu s paní Nagyovou se vám zachtělo? Přece tam u té minulé vlády vůbec nešlo o nějaké svatoušky......

2 3
možnosti
JO

Vy jste Bohuslava otec, nebo bratr?

2 0
možnosti
IC

Je to pan trapný a přemýšlejícím lidem jem k smíchu - ubožák. A toho máme respektovat ???

0 0
možnosti
KLS

Ubožák to není. Je to mafián s nejtvrdšími praktikami.

3 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik