Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Mladý pane, musím nesouhlasit s částí Vašeho článku, týkající se Josefa Luxe. V době, kdy tento pán vedl KDU-ČSL, jsem také studoval gymnázium, také jsem byl sice ne členem, ale ideovým příznivcem ODS a také jsem se zajímal o politiku. Proto mohu, na rozdíl od Vás, hodnotit Josefa Luxe jakožto pamětník. Tento člověk byl křivý podrazák, o čemž mimo jiné vypovídá i jeho tehdejší přezdívka, která zněla "Had na tři".

1 0
možnosti
Foto

Klidná síle - silný klid.

0 0
možnosti
FN

Dobrý článek.

K větě "...faktickým premiérem je Andrej Babiš, kterému jsou ostatní podřízeni", snad jen tolik, že si to víceméně vyžaduje nastavený systém. Pokud není premiér silnou osobností, což Sobotka bohužel není, stává se nejdůležitější osobou vlády ministr financí. Právě s ním musí ostatní ministři vést dialog o výši rozpočtu jednotlivých ministerstev. Ostatně obdobně tomu bylo ve vládě Nečase, ve které vyčníval právě Kalousek jako ministr financí.

2 1
možnosti
TT

Dobrý. R^ Je až překvapující, že se na gymnáziích vyskytují i lidé, pro které tato instituce byla kdysi stvořena.

Ovšem mám smutnou zprávu. :-( S takovou schopností nebýt nevědomý kus vymiškovaného hovězího dobytka jseš už dnes registrován jako nepřítel státu a potenciální terorista.

7 1
možnosti

Karma.

Poskakují podle pokynů lidovců v Německu a především ochraňují církevní restituční tunel.

Na rozdíl od Papeže, nejraději spolupracují s pravicí, což již prokázali. Jde totiž především o koryta v každé vládě a proto se drží i ve vládě Sobotky.

5 6
možnosti
VK

Proč lezete diskutovat jinam a sám diskusi pod svým blogem neotevřete? Nepřipadáte si jako pokrytec?

4 2
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
 

 

Seznam rubrik